Om os

Ida Pontoppidan startede butikken Det gule hus i 2009. Det udviklede sig til en større Butik i gågaden af Ribe. I 2013 begyndte Ida at importere den prisbelønnede Designerspand Omnioutil fra det Japanske firma Hachiman Kasei. Spandene solgte rigtig godt og efter få måneder spurgte Japanerne om vi kunne hjælpe med at finde en Distributør i Skandinavien til import at deres produkter. Det kunne VI og så var vi i gang.

Første messe Formland August 2013 gik helt forrygende, og siden er det kun gået frem. Omniutil-spandene udviklede sig hurtigt til at være vores mest solgte produkt.

I 2017 indså vi, at vi ikke kunne blive ved med at løbe stærkere og stærkere, derfor besluttede vi at lukke Butikken, Det gule hus i Ribe og koncentrere os om ”Det gule hus-Engros”. Vi er i dag 4 i firmaet.

Vores samarbejde med det Japanske firma, var lige fra første bestilling noget helt specielt. Vi oplever stærk gensidig loyalitet og med tiden er der også vokset personlige venskaber frem.

Vi distribuerer til Hele Skandinavien, Tyskland, Østrig, England og Italien. Og forsøger altid at havde de varer i finder her på siden, på vores lager i Ribe. Vi får leveringer ca. hver 4 uge.

Tak for din interesse!

Med venlig hilsen
Ida Pontoppidan & Carsten Toft Hansen

Bliv forhandler

Hvis du er interesseret i at blive forhandler så kontakt os på
mail carstoft@gmail.com eller ring til os på +45 2818 0626.